mmm

 

mm

Hem

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm  

Elektiker kopplade om

Efter tio års jobbande på Seco Tools i Ludvika bestämde sig elektrikerutbildade Anna-Marina Lagerlöf att koppla in på en annan väg i arbetslivet. 


Foto: Privat

Sedan fem år tillbaka driver hon sin egen rörelse ”Make by AMM” med hår- och hudvård som främsta kännetecken.
Jag hade länge hållit på med klippning och hårvård på fritid hemmavid, berättar Anna-Marina, och på så sätt lyckades jag skrapa ihop ett litet kapital så att jag kunde öppna den här salongen. Så i botten är jag självlärd, men jag har också gått en hel del kurser.

Jag gör ”allt” med hår, fortsätter hon, och både män och kvinnor är mina kunder. Det håller jag på med tisdag till fredag, medan måndagarna är vikta för hudvård. Dessutom säljer jag smycken och tillbehör som matchar frisyr och utstyrsel.Som om inte det vore nog, avslöjar Anna-Marina att hon också är borgerlig vigselförrättare och begravningsofficiant samt har behörighet som sminkassistent. Den senare uppgiften handlar om att t.ex lägga sminket inför ett bröllop. Anna-Marina berättar gärna om roliga minnen i samband med vigslar.

Det finns så många vackra platser att vigas på, inte minst utomhus om vädret är bra. Och ibland kan man få lite oväntade arbetsuppgifter, som när brudparet ringde strax före den avtalade tiden för vigselakten, och bad henne att köpa en brudbukett. Det hade blivit bortglömt bland allt annat som skulle ordnas! Men även det uppdraget lyckades Anna-Marina lösa till allas tillfredsställelse.

Den som vill veta mera om Make by AMM rekommenderas att besöka salongens hemsida på http://www.makebyamm.com/ eller faceboksidan som nås om man klickar på annonsen här på Kopparbergar'n. Sälvklart kan man också ringa, eller titta in i salongen när det är öppet.

Text Björn Öringbäck

Kommentera

mm mm