News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Världens Barn 2024

Världens Barn 2024

2024-10-02

Denna vecka skramlas det för fullt i ”bössor” runt om i Sverige! Det är dags att samla in pengar till Världens barn! Ljusnarsberg är inget undantag, det blir mängder av aktiviteter hela veckan för att samla in pengar!

Ljusnarsberg har sin egen ”gala” på Malmtorget i Kopparberg på söndag den 6 oktober. Linnea Didić som driver detta ”projekt” tillsammans med Ljusnarsbergs Kulturskola, hoppas att riktigt många kommer och deltar i ”galan” på söndag. För den som vill bidra till insamlingen i form av saker ”som man har för mycket av”, går det bra att lämna in dessa till loppisen som är på Malmtorget på söndag. Saker tas emot från kl. 10.00.

Länk: https://bossan.varldensbarn.se/kopparberg-foer-vaerldens-barn

På fredag den 4 oktober kl. 19.00 kan man se Linnea rocka rockring, och ev. även spela fiol. Detta kan man se genom att gå in på Linneas Facebook, där hon kommer livestreama evenemanget. För varje 100 kr hon får in rockar hon rockring i en minut. För varje tusenlapp blir det även en melodi på fiolen. Följ detta på Linnea Facebook kl. 19.00 på fredag!

Vill man att Linnea ska spela fiol när hon rockar rockring, så kan man skänka ett bidrag via denna länk:

Länk: https://bossan.varldensbarn.se/linnea-rockar-rockring-foer-vaerldens-barn

Klass 4b på Kyrkbacksskolan i Kopparberg tävlar med Kulturpedagog Joachim Tadell. Om klassen får in mer pengar i bössan än ”Joppe” så kommer de sova en natt ute. Än så länge ser det ut att bli en natt ute…

Här kan man skänka pengar till klass 4 b:s insamling till Världens barn:

Länk: https://bossan.varldensbarn.se/4b-kyrkbacksskolan

”Joppe” har redan börjat sova ute för sin insamling till Världens barn. Första frostnatten och det var dags att sova utomhus! 

Den som vill heja på ”Joppe” kan skänka pengar till denna bössa:

Länk: https://bossan.varldensbarn.se/joppe-sover-ute-foer-vaerldens-barn

Vilken bössa man än skänker pengar till så räknas det in i den gemensamma insamlingen för vår kommun. Nu får vi alla ge vad vi kan för att förbättra levnadsvillkoren för världens barn. Heja Ljusnarsberg!

Text: Anna-Lena Didić

1 kommentar till Världens Barn 2024

Kommentera

Du kan använda dessa HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.