News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Rösta fram de bästa bilderna från 2023!

Rösta fram de bästa bilderna från 2023!

2024-07-22

Nu får du som läsare vara med och rösta fram de bästa bilderna i Kopparbergarn under 2023! Styrelsen har tittat igenom alla bilder som har publicerats under 2023 och efter många diskussioner och många omröstningar plockat fram sex bilder till tre olika kategorier, alltså totalt 18 olika bilder. Dessa bilder anser vi i styrelsen är de bästa som vi har publicerat under 2023. Det finns över 500 bilder, så ett stort Grattis redan nu till er fotografer som har fått er/era bild/bilder utvalda!

Vilka har fotograferat? Kopparbergarn har några fritidsreportrar och några av dessa återfinns även i styrelsen, och det är från alla reportage under 2023, som vi har valt ut bilderna. Några bilder kan vara från någon som sitter i styrelsen, men styrelsemedlemmar har INTE fått röstat på sina egna bilder. Vi avslöjar inte här, vilka fotograferna är. Detta avslöjar vi först när vi har en vinnare. 

Hur röstar man? Skicka ett mejl till rickard@kopparbergarn.se där du skriver vilken bild du röstar på, alternativt rösta genom en ”gilla-markering” på Kopparbergarns Facebook-sida. Då klickar du på ”gilla-knappen” på just den bilden som du vill lägga en röst på. Vi gör precis som i melodifestivalen, där kan man både ”hjärtrösta” och ”ringrösta”. Här kan ni både ”gillarösta” och ”mejlrösta”! Du kan rösta fram t.o.m. söndag 28 juli kl.23:59!

OBS! Kopparbergarns styrelse och fotografer till någon av bilderna tillåts inte att rösta!

När vi har fått fram en vinnande bild i varje kategori, så tilldelas vinnaren ett pris och ett diplom.

Här är del 1 i tävlingen. Denna gång är temat NATUR. Varsågoda börja rösta!

//Rickard Didić, ordf. Kopparbergarn

1. Vinterkväll vid Gillersklack.

2. En hare på besök

3. Spegelblankt

4. Husspegel

5. Rosa himmel över Kopparberg

6. Höstens sista nypon.

 

 

 

Kommentera

Du kan använda dessa HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.