mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm mm

En nöjd Hoppe

14-03-31
Mattias Hoppe, som aldrig fick sin wakeboardbräda till tävlingarna i São Paulo, är ändå nöjd med resultatet.

- Woho! Jag blev tvåa! Det var en riktigt rolig tävling och jag är väldigt nöjd med resultatet. Trots att min egen bräda aldrig anlände så gick de oväntat bra. Jag trodde aldrig att det skulle funka, men det gjorde det, säger han.
Här står han med Pedro Caldas och  Luke "Halv" Bombard

Naga Cable Park är en mycket vacker plats och Mattias berättar att det var härligt att vakna upp till det vackra sceneriet. 

Det var väldigt många som var med och Mattias har fått många goda vänner genom alla tävlingar han varit med om. 

- Vänner för livet har jag verkligen fått fast mest inom de svenska tävlingarna. Vännerna inom sporten har blivit mina bästa vänner kort sagt:). Mitt nästa mål är att göra en av de bästa wakeboard tillställningarna i Europa hemma på vår bakgård den 1-2 aug. Så länge ingen skadar sig så är planen att vi alla åker på samma tävlingar :) 
Min syster Judith är också med. Hon siktar mer på vm och em. 

- Vi kör lite mer på inbjudnings tävlingar där våra sponsorer bjuder in oss, den stilen av tävlingar passar oss bättre och är roligare. Sponsor är bl.a. Red Bull.

Mattias har också läst Kopparbergarn från Brasilien.
- Kanske nån kompis också, det vet jag inte, men det kan nog hända, säger han.

Mattias bor i Uddevalla, men nu fortsätter träning och filminspelning i Tailand under mars och april tillsammans med bröderna Benjamin och Jeremia. Filmen kommer sedan att lanseras på Klacken, som har ett nära samarbete med Breddas, som trion kallar sig. Pappa Jimmy är förstås väldigt stolt och förväntansfull.

Text: Inger Aftonljus
Foto: Mattias Hoppe

Kommentera

 

 

mm mm