mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm mm

Bad och lunch

14-01-10

Hej igen, kära läsare och god fortsättning på året!
Kopparbergar'n verkar vara en svåravlivad best, för här kommer det i alla fall något litet livstecken, som förhoppningsvis innehåller något läsbart. Huruvida det också är läsvärt får ni bedöma själva.

Vi försöker njuta av vår självvalda arbetslöshet, och i dag torsdag var vi tillsammans med ett antal kamrater ur Ställdalens Naturstudieklubb, där också Kopparbergar'ns nuvarande redaktionspersonal är melemmar. Klubben har för vana att varannan torsdag träffas för att bada på Klacken och äta en lunch tillsammans efteråt.

Från en del håll har man tidigare ansett att temperaturen i bassängen varit onödigt hög, så till deras glädje kan vi rapportera att vattnet är några grader svalare utan att ge avkall på komfort och njutning.

Vid lunchen kunde vi konstatera att vi ”naturstuderare” ingalunda var de enda matgästerna.
Ett stort gäng från Opera På Skäret var också där, och genast vaknade Kopparbergar'ns välkända nyfikenhet. Vad kan de ha för sig så här års? Sten Niclasson lovade att snart berätta lite om det, så vi återkommer senare med vad vi fått veta.

Även de övriga borden i matsalen fylldes snabbt med gäster, och Jimmy Hoppe själv som hade en affärsgäst att ta hand om, fanns ändå till hands för alla gästerna för att alla skulle trivas.
Hoppe hann också med att berätta för oss att restaurangen kommer att utöka utbudet på luncherna, som redan i dag är uppskattade. Han har fler saker på gång, men dem återkommer vi till.

I dag var det fisk på menyn. Rödspätta! Riktig fisk, panerad på platsen! Mums!

Text och foto: Björn Öringbäck

Kommentarer

Lasse B
Detta positiva besked får vi ta som en sen julklapp. Underbart att Kopparbergarn kommer att finnas kvar.

Gustafsson
Trevligt och bra med lite goda nyheter från "Kopparbergarn", igen!

Matilda
Hoppas det fortsätter att komma in rapporter om vad som i trakten sig tilldragit haver samt att ni hittar ett sätt att fortsätta verksamheten utan att anställa eller på annat sätt göra verksamheten komplicerad. Det kan kanske vara en ide att kolla med expert på skattemyndigheten vilka möjligheter som finns.

Kommentera

 

mm mm