mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm mm

Tidningsredaktion i Kopparberg!

14-02-27

Från och med onsdag nästa vecka finns det en bemannad tidningsredaktion i Kopparberg igen. Visserligen blir det till en början begränsade öppettider, men om allmänheten visar intresse för det, kan det bli mer.
Det är vi, som skriver Nättidningen Kopparbergarn, som fått en egen plats att träffas på, och förhoppningsvis kommer även andra att titta in till redaktionen med tips, idéer och kanske eget material för Kopparbergarn.

Redaktionen finns i ABF:s lokal på Konstmästaregatan 16, tills vidare på onsdagar klockan 17:00 – 19:00. Det är samma lokal som på tidigare på dagen används ABF som samlingsplats för datoranvändare av olika nationaliteter.
Kopparbergarns dörr är den som är närmast pizzerian, och öppettiderna kommer också att stå på dörren.

Som ni läsare säkert redan märkt, är ju Kopparbergarn mer och mer resultatet av ett lagarbete, men de ursprungliga grundarna finns fortfarande med bland skribenterna, och kontakten ut mot internet sker ännu genom Inger Aftonljus.

För övrigt är det vår förhoppning att Kopparbergarn ska bli Ljusnarsbergarnas främsta informationskanal, men det bygger på att fler bidrar till innehållet.
Ju fler som skapar material till Kopparbergarn, desto mindre tryck blir det på var och en att skriva ofta. Det blir då också mera nödvändigt att dela upp nyhetsbevakningen, så att vi inte springer om varandra på samma ställe, eller inte dyker upp alls, därför att ”det är säkert någon annan som gör det”.
Du, som känner dig lite sugen på att medverka, men osäker på hur det ska gå till, bör absolut titta in på redaktionen och prata med oss. Men också ni som har tips och synpukter, eller bara vill prata en stund, är välkomna.

Text och foto: Björn Öringbäck

Kommentera

 

mm mm