mmm

 

mm

Nyheter

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm mm

Fullt ös på Klacken

14-02-28

Det var ont om platser i matsalen på Klacken på torsdagslunchen. Folk strömmade till från alla håll och fick köa för att få sig en matbit. Men alla hade rätt inställning och det gick mycket smidigt ändå. Maten var god och riklig. Stora bitar marinerad kyckling, quornfärs för vegetarianerna, sallad och pannkaka till de mindre barnens förtjusning.

- Det är full fart, sa Hoppe och igår hade vi över 200 gäster här. 

Innan Kopparbergarn kom, hade ett stort gäng ungdomar ätit sin lunch. De var på läger med kyrkan på ledarutbildning. 

- Vi tjejer bor i stugor, sa de under en pratstund i bastun och våra ledare bor i gästrum vid stora konferensrummet. 

De trivdes verkligen och hade badat och stojat på förmiddagen och i gruppen fanns också killar förstås. Badade gjorde också en hel del andra gäster. Både föräldrar och mor/farföräldrar passade sina små och tränade dem att simma. Både "störtvågen" och bubbelpoolen var igång hela tiden och alla hade verkligen roligt. 

De här gästerna kom företrädelsevis från Stockholmstrakten. Många hade varit på klacken före jul och nu kom de tillbaka med vänner och bekanta. Hoppe själv deltar i arbetet och delar ut vinglas, pratar och plockar in tallrikar. 

På kvällen hade vi i Kopparbergarn ett extra årsmöte, för att ta stadgarna till föreningen. Hoppe ordnade med ett konferensrum åt oss genom att plocka undan skidor och liknande i ett litet rum, för båda de andra konferensrummen var upptagna. Allt fungerade smidigt och praktiskt. Det är en fröjd att se anläggningen i all sin verksamhet.

Text och foto: Inger Aftonljus

Kommentera

 

mm mm