mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm mm

Ny musikvideo på gång

14-02-18

Minns ni att vi i somras skrev om hur en musikvideo filmades i Ställdalen? Vare sig ni minns det eller ej, så låt oss berätta att det handlade om ett par kompisar, som var för sig kallar sig ”Pash” och ”King K” och tillsamans bildar de låtskrivarduaon Blite. Deras första försök att göra en musikvideo av den egna låten ”Dance tonight” kan fortfarande beskådas och behöras(?) på Youtube, men nu är det dags för en uppföljare.

Kopparbergar'n har träffat Pash (Joel) och King K (Isa) i deras studio i Ställdalen där vi fått rykande färsk information.
Först en lien förklaring till teamets namn – Blite.

- Det är en sammandragning av Black and White, berättar King K, som själv kommer från Uganda, medan Joel är mera inhemsk.

Trots skillnader i bakgrund har de båda hittat de gemensamma intressena i musikens värld, och med ett slitet uttryck skulle man väl säga att de bildar ett radarpar, som kompletterar varandra.

- Det är mest jag som skapar musiken, säger Joel, och King K skriver texterna, men vi samarbetar intensivt, som man måste för att det ska bli en fungerande helhet.

- Sedan i somras har vi gjort sex nya låtar, som är början till ett kommande album, och nu tänker vi alltså göra en ny musikvideo av vår låt ”Emergency”.
Den handlar om att vi alla behöver hjälp ibland, och att vi alla kan och bör, hjälpa dem som behöver, säger King K. Vi vill göra vår egen del i det också, och vi har spelat på en välgörenhetsgala på en fritidsgård i Örebro.

Nu är det alltså dags att förbereda filmningen till musikvideon. Själva filmandet ska ske den 15 mars i Ställdalen och Kopparberg, och då behövs en hel del folk, som vill medverka på ett eller annat sätt.

- Alla är välkomna, säger Joel. Det behöver inte nödvändigtvis vara ungdomar, utan alla åldrar är välkomna!

Den som är intresserad kan ta kontakt med oss genom facebook på den här länken: www.facebook.com/BliteOfficial  Där finns också chans att lyssna på musiken till Emergency.

Text och foto: Björn Öringbäck

Kommentera

 

mm mm