mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm  

Roffe Wikström på Bångbrofolkan

14-04-23

I lördags var det underhållning av Rolf Wikström på Bångbrofolkan. Rolf Roffe Wikström växte upp i Stockholm och började redan på 60-talet att öva på gitarr efter att ha fångats av bluesens genre nom musiken. På 70-talet var han en mycket aktiv artist och sedan har det bara fortsatt. Han har gett ut flera skivor, den senaste "I stället för Tystnad" 2011, där bl a Caroline af Ugglas medverkar.

Nu var det alltså dags för Bångbro att få besök och underhållning och en av de flitiga gästerna är Rolf Andersson, i synnerhet när det rör sig om Blues.

Som förband spelade Deep Mine Cats från Grängesberg och det gjorde de jättebra.

Leif Pedersen, som kom med sin permobil, tycker att det är dags att bygga en riktig ramp till ingången. Där finns två skenor och det går bra för rullstolar och liknande, men inte för permobilen, som har tre hjul och alltså inte kan köra med alla hjul på skenorna. Britt Spiik i rullstol hade därför lättare att komma in.

 

Men det kom fler gäster, faktiskt ca 250 stycken. Från Hällefors kom denbluesälskande familjen Pettersson och Marcus Davidsson åkte till Bångbrofolkan ända från Mariestad.

Gun Byström i Ludvika passade på att överraska sin fästman Ronny Lindblom, som hade fyllt år. Hon bad honom ta med sig gitarren, men talade inte om vart resan skulle gå. Väl framme fick de komma in i Roffe Wikströms loge och döm om fästmannens förvåning, när han fick sin gitarr signerad av en riktig bluesartist. Så var hans lycka gjord.

Med så många gäster på plats, blir det naturligtvis mycket att göra för personalen. Mathias Axelsson hade hjälp av Jimmy Vikander i baren den här kvällen. 

Leif Pedersen assisterades av Eva Renberg i kassan.

Caisa Rowinski och Antonio Fagrell tog emot alla ytterkläder och var noga med att numren stämde, så rätt plagg kommer tillbaka till rätt person.

Fler bilder

.

Text och foto: Sture Ekmark

 

 

 

Kommentera

mm mm