mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm  

Välkomna tillbaka!

13-09-04
Hoppas att ni, våra läsare, har haft en så bra semester som sommarvädret skapat möjligheter för.

Genom att följa statistiken på våra räknare kan vi se att många har haft semester från datorn också, medan andra har läst Kopparbergar'n i Thailand, Dominikanska republiken, Frankrike och andra semesterställen. Antalet läsare från Finland har också ökat markant under sommaren. Vem eller vilka ni är kan vi naturligtvis inte se, bara att någon använt en dator där och läst vad vi skrivit.

Men nu är ”upplagan” tillbaka på en nivå som motsvarar vad vi hade tidigare, dvs mer än 400 dagliga besök, eller 3000 i veckan, vilket gläder oss. 
Därför säger vi ”Välkomna tillbaka till vardagen och Kopparbergar'n!”

Vad det gäller våra utländska läsare, så har vi flest besök från Tyskland, USA, Finland, Canada, Norge, Nederländerna, Litauen och Storbritannien. Vi tror att många av er, som bor där eller i andra länder, har en stark anknytning till Ljusnarsberg, och att ni tar chansen att genom Kopparbergar'n hålla er informerade om vad som händer häromkring. Vi tycker att det skulle vara väldigt roligt, om ni där ute på andra platser på klotet, hör av er till oss och berättar om vilka ni är, och vilken anknytning ni har hit. Helst skulle vi vilja berätta det vidare för våra lokala läsare också.
Hör av er!

Text: Björn Öringbäck

Kommentera

 

Kommentera

mm mm