mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm  

Senior Shop, en rullande affär

13-09-14
SPFs första medlemsmöte för hösten hade mode på agendan. Tillsammans med Ljusnarsbergs Församling hade de bjudit in Senior Shop AB att visa sina kläder.


Margareta var först ut på "catwalken"

Tre damer och två herrar fick agera modeller och dessa visade riktiga talanger att vända, snurra och presentera vad de fått på sig.

Annika Svärd från Senior Shop hade satt upp ställningar med dam- och herrkläder och berättade om storlekar, material och priser, medan modellerna visade, bytte om och visade igen.

- Det är så här vår affärsidé ser ut, berättade Annika Svärd. Vi har 21 bilar, som åker runt i Sverige och visar och säljer. 

Hemsidan seniorshop.se berättar:
Sveriges Senior Shop AB är ett svenskt franchiseföretag med säte i Helsingborg.

Affärsidén är ”Butiken som kommer till kunden”.
Vi säljer kläder till seniorer genom att besöka olika typer av föreningar och alla former av äldreboende. Väl på plats rullar vi in en komplett butik med över 1.000 plagg för direkt försäljning.

På hemsidan kan man också se de olika kollektionerna i förväg.

Sedan var det dags för fika och möjlighet att handla, och många hittade bra plagg till överkomligt pris. Uno Svensson, en av mannekängerna, passade på att köpa sig en ny tröja.

- Den är likadan som den jag har på mig, sa han, bara i en annan färgställning. Jag tycker att den här har varit jätteskön.

Under fikat var det också dragning på lotteriet. Flera fina vinster delades ut och Kopparbergar'n hade turen att få både blomma och servetter/ljus på sina lotter.

- Nästa månad blir det ett mer vanligt medlemsmöte, sa Boris Gudmundsson avslutningsvis. Då kommer vi också att få information om afasi av Zoran Gvozdenac.

Här finns hela modevisningen.

Text: Inger Aftonljus
Foto: Björn Öringbäck

 

Kommentera

mm mm