mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm  

Höstens upptaktsmöte i PRO

13-09-28

I september går många föreningar igång igen efter sommaruppehållet, och det gäller även PRO:s mötesverksamet. För PRO:s del har det inte stått riktigt still under sommaren heller, för aktiviteter som boulespelet har dragit en skara till Tallheden två gånger i veckan från tidig vår och fortsätter säkert tills vinterkylan sätter in.

Men nu var det altså ordinarie månadsmöte i Församlingshemmet. Drygt sjuttio personer var närvarande och ordförande för mötet var Torsten Johansson. Tre nya medlemmar hälsades välkomna.

Av naturliga skäl blir det en hel del information på första höstmötet. Det handlade om peppar – peppardagen då kommunen arrangerar öppet hus- och prova på- aktiviteter vid räddningstjänsten, sjukgymnastiken och Koppargården.

Inger Aftonljus redogjorde för PRO:s nya hemsida och den ändrade sökvägen dit, och Björn Öringbäck informerade om läget för den planerade datautbildningen. Frida Sandberg slog som vanligt ett slag för friskvården och samlade in medlemmarnas motionspoäng.



Dagens underhållning svarade Christer Bergsten från Hällefors för, genom att sjungs och spela gitarr tillsammans med sin ”orkester” i lådformat.
Tidigare har han bland annat spelat i band som Tottes och Nikitas, men uppträder numera som soloartist. Publiken visade stor uppskattning av hans framträdande vilket tyder på att han valt rätt blandning av musik för dagen.

Förutom underhållningen var det naturligtvis fika med bröd och lotterier.

Text och foto: Björn Öringbäck

Kommentera

mm mm