mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm  

Bildhäfte 29 är klart

13-09-26

I 28 år har Ställdalens fotoklubb sålt sina häften med gamla bilder på Kopparbergs Marknad och i år är det alltså dags för nummer 29. Som vanligt är de Gunnar Björkman som har sammanställt häftet, och som vanligt har Uno Hedin skrivit förordet. Många platser, personer och händelser passerar som vanligt revy i en blandning som gör att ”alla” hittar något intressant som drar igång de egna minnena från förr.

Fotoklubbens marknadsstånd hittar man som vanligt utanför Tingshuset, och även personalen är i stort sett densamma som förra året.
I prislistan har det dock skett ett par justeringar. Efter kraftigt ökade framställningskostnader nödgades klubben i fjol att höja priset till 80 kr per häfte, men ingen ytterligare prishöjning är aktuell utan även nummer 29 kostar 80 kr.

Det finns också en viss efterfrågan ang. äldre häften, och från och med i år kostar nummer 9 till 27 endast 50 kronor. De riktigt gamla häftena, de med nummer 1 – 8, betingar i stället 200 kronor per stryck.

Förra året kunde man även köpa ett USB-minne med ett register över platser, personer, namn och händelser. Trots att registren vi den tiden inte var kompletta såldes en hel del, och de som har dessa usbminnen kvar kan få byta dem gratis mot ett komplett sådant. Utan byte kostar varje komplett minne 80 kronor.

Text och foto: Björn Öringbäck

Kommentera

mm mm