mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm  

Beautyanny har flyttat

13-09-29

Lagom till marknadsdagen flyttade Beautyanny fram till torgområdet bredvid Solrosen. Man kan inte tro att det finns så myckert vackert innanför den alltför slitna fasaden, som fastighetsägaren verkligen borde snygga upp.

- Min man har målat och tapetserat och snickrat fönsterbänk och disk, säger Phusanada Nhunthummaporn med inte så lite stolthet i rösten. Jag funderar och tänker ut hur det ska se ut och vilka inredningsartiklar jag vill ha i affären och sedan söker jag efter det jag tänkt ut, fortsätter hon på min fråga om saken. 

Men så står där också en telefon med rosa rosor och matchar tapeten.

Över huvud taget är allt smakfullt inrett och varorna är prydligt exponerade. Allt är från Tailand - kläder, smycken, smink och annat. 

- Jag söker större storlekar för kläderna, säger Phusanada. Människorna här är större än de i Tailand, men det har varit lite svårt. Jag får snart en ny shipping och hoppas att det finns med då. Det hoppas vi i Kopparbergar'n också, för kläderna är snygga.

Utrymmet är större i den här lokalen och det finns mer kläder än i den förra.

- Jag satsar på mer barnkläder här, fortsätter Phusanada, för det finns ingen annan butik med det sortimentet. 

Själv har hon två barn, den yngsta bara ett par månader gammal. Började arbeta gjorde hon redan en månad efter nedkomsten. Det blir naturligt med lite typiskt kvinnoprat, innan vi lämnar butiken ut i höstkylan.

Text Inger Aftonljus
Foto: Björn Örinhgbäck

Kommentera

mm mm