mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm

mm

Mode på Swärdska Huset

13-11-03
Capri Collection har för tredje gången visat nyheter på Swärdska Huset. Två nya modeller deltog och drygt 50 personer kom och fikade, kollade och lyssnade på Tinas kommentarer till det som visades på "catwalken".

En del var gamla bekanta plagg, andra nya och Tina framhåller att Capri Collection just har den egenskapen att man inte behöver garderoben fylld med olika set, utan plaggen passar ihop och kan kombineras på många vis. 

- 12 plagg ger 73 olika byten, säger hon och modellerna visade att möjligheterna är många.

Nytt plagg för hösten är en poncho i en mycket mjuk och skön kvalitet och som Sofia visar upp här. 

- Poncho är inne nu, berättar Tina. 

Här kommer den i en annan variant med stickad mössa och mysiga sockor till. Nog tänker man lite på "After ski" när man ser Emma komma.

Söta klänningar tillhör också kollektionen, här med spets både vid halsringningen och nedtill. Tina visar också på att Annemarie har leggings och en liten kort kofta på sig.

För den som vill ha lite mer mönster, finns också blommigt, här i en klänning, som kan bäras till både fest och vardagsfika hos grannen. 

Övriga plagg kan ni se i ett bildsvep från modevisningen och så kan man ju slinka in på Swärdska Huset och se och känna på kläderna.

Modevisning oktober 2013

Text: Inger

 

mm mm