mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm

mm

Nyheter på Swärdska Huset

13-03-31

Swärdska huset hade i påskveckan bjudit in till en ny modevisning, och cirka 50 personer fyllde sittplatserna. I väntan på själva visningen bjöds gästerna på kaffe/te och hembakad paj och tårta, men deessutom bjöd ägarna på en överraskning.

- När vi köpte Swärdska huset i januari 2012, hade vi redan planen klar för hur vi ville utveckla rörelsen, sa Ben de Vries i öppningsanförandet inför onsdagskvällens visning av Capri Collections vårkollektion. Det skulle finnas presentartiklar, hudvårdsprodukter, delikatesser, kläder och...

...inom kort kommer verksamheten att utökas med Swärdskas Café och Bistro/Pub som öppnas i våra nyrenoverade lokaler, avslöjade Ben utan att gå in på några ytterligare detaljer.

Kopparbergar'n kommer med spänning att följa händelseutvecklingen på den fronten.

Spännande var det förstås att också, att få veta hur vårens mode från Capri Collection ser ut.

Tina Hallbrink, distriktsansvarig säljcoach, presenterade kläderna som kvällens sex modeller visade upp. Tjejerna hade säkert en både jobbig och rolig kväll med många klädbyten, men Tina Hallbrink påpekade att plaggen från Capri Collection designats för att kunna kombineras med varandra "i det oändliga". Ett antal exempel på detta kan ses i bildspelet här.

Efter modevisningen fanns det möjlighet för besökarna att se, känna och prova plagg efter egen smak och naturligtvis kunde man också få köpa sig något till rabatterat pris.

Se ett bildspel från modevisningen här!

Text: Inger Aftonljus
Foto: Björn Öringbäck

Kommentera

 

mm mm