mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm

mm

Miljöpartiet hade årsmöte i Kopparberg

13-03-18
Igår 17 mars hade Miljöpartiet sitt årsmöte och eftersom de vill besöka olika platser i länet, valde man i år Kopparberg. Själva årsmötet var i Tingshuset, men lunchen tog man på restaurang Akkropolis, där man hade beställt olika rätter.

Från Ljusnarsberg fanns fyra medlemmar med och de var helt nöjda, när vi träffade dem på restaurangen. 

Här nedan kommer information från årsmötet:

Pressmeddelande

NY STYRELSE FÖR MILJÖPARTIET DE GRÖNA I ÖREBRO LÄN

Miljöpartiet de gröna i Örebro län har idag haft årsmöte i Tingshuset i Kopparberg. Under mötet valdes en ny styrelse på åtta personer. I styrelsen finns flera nya namn, men på posten som ordförande omvaldes Fredrik Persson från Örebro.

Styrelsen består nu av följande personer:
Fredrik Persson, Örebro, ordförande
Monika Aune, Nora, vice ordförande
Per Folkeson, Örebro, kassör
Daniel Ekelund, Karlskoga, ledamot
Bengt Evertsson, Lindesberg, ledamot
Mats Gunnarsson, Kumla, ledamot
Marita Johansson, Lekeberg, ledamot
Catrin Steen, Örebro, ledamot

- Jag är glad över att ha fått förtroendet att vara ordförande ytterligare ett år, en bit in på supervalåret 2014. Det här är en större styrelse än vi haft de senaste åren och det ser vi som en styrka. I nya styrelsen finns representanter från hälften av kommunerna i länet, vilket är glädjande, säger Fredrik Persson.

Till vice ordförande valdes Monika Aune från Nora. Monika är ordförande för MP Nora, sitter i kommunfullmäktige i Nora och har förtroendeuppdrag för Miljöpartiet i landstinget.

- Jag ser det här som ett spännande uppdrag, med möjlighet att påverka politiken i länet. Jag ser fram emot det kommande året i styrelsen, vilket till stor del kommer att handla om förberedelser inför valen nästa år, säger Monika.

För vidare information:
Fredrik Persson, 070-763 79 71
Monika Aune, 072-743 17 08

Text och foto: Björn Öringbäck

Kommentera

 

mm mm