mmm

 

mm

Nyheter

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm

mm

Återbesök med återblick

13-03-16

Ställdalens fotoklubb hade på senaste månadsmötet besök från grannklubben i Lindesberg och i torsdags var det dags att återgälda visiten och svara för kvällens bildvisning. Inger Aftonljus, Gunnar Björkman och undertecknad, Björn Öringbäck, hade möjlighet att delta, medan många av fotoklubbens övriga medlemmar var upptagna på andra håll. En del var ute för att lyssna efter uggleskrin och ylande vargar med naturstudieklubben och andra föredrog inomhusvärmen på trädgårdsföreningens möte. Rapporter kommer från dessa aktiviteter kommer snart från några av våra vänliga medarbetare.

Men tillbaka till Lindesberg. Ordförande Rolf Karlsson hälsade välkommen och ledde ett kort möte med lite intern information, och sen fick gästerna, dvs vi, ta över programmet en stund.

Inger visade ett bildspel från en resa till Madeira för ett par år sedan, och hon hade också lagt ner mycket arbete på att skapa det påföljande bildspelet, som alltså skulle vara mitt bidrag.

Bilderna som ingick i det senare, var alla tagna under ett par år i början av 1980-talet och skildrade livet på det biodynamiska månskensjordbruk som vi levde med då.

Gunnar Björkman hade plockat ihop ett omväxlande program av bilder bland annat från Opera på Skäret.

Värdklubben hade också en intern tävling, som avgjordes genom att samtliga närvarande lade en röst på bästa bild. Vann gjorde Kjell Gustavsson med en svartvit bild av en trappa.

För övrigt bjöds det förstås på fika och ett livlig samtal vänner emellan, inte bara om foto utan allt möjligt annat också. Det blev en trevlig och lyckad kväll för alla parter.

Text och foto: Björn Öringbäck

Kommentera

 

mm mm