mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm

mm

Släkten är värst!

13-05-01

Är konstnärlighet en egenskap som ligger i generna? När man sett den nu aktuella utställningen på Blå Soffan, är man böjd för att tro så. Det är Monika Enderlein Winberg som ställer ut tillsammans med sina syskon, samt barn och brorsbarn, inalles sex personer. Endast fem fanns på plats, när Kopparbergar'n besökte utställningen. De sex personerna har alla funnit olika uttryckssätt för sin skaparkraft och det har resulterat i en omväxlande och intressant utställning med en jämn och hög kvalitet. Där finns målningar, teckningar, vävda vepor, tovade djur, virkade krukväxter och snidade fantasidjur och andra träföremål, utan andra gemensamma särdrag än en kreativitet som verkar sprungen ur ren skaparglädje.

Många mäniskor passade på att se utställningen ungefär samtidigt som vi gjorde vårt besök, och att intresset var stort gick inte att ta miste på.

"Släkten är värst" hänger tyvärr bara två veckor, så vill ni uppleva den varierade och intressanta utställningen, får ni skynda på. Utställningstider är som vanligt lördagar och söndagar 11 – 14 samt onsdagar 17 – 18:30.

Här är ett bildsvep från utställningen.

mm mm