mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm

mm

Vår syster i Hörken

13-05-24

Vi har ju tidigare nämnt här i Kopparbergar'n, att vi har ett antal systertidningar ute i byarna, och vi tycker att det är glädjande att ta del av innehållet i de informationsblad som sprids av byalag och bygdegårdsföreningar i vår bygd.

I Hörken har man i 16 år informerat medlemmarna i Bygdegårdsföreningen om sånt som har hänt på senaste tiden och om sånt som kommer att hända. Bladet, som tidigare bara hette Hänt i Hörken, har fått ett ”Nya” först i namnet, och redaktionen består av Lena Martinsson och Annika Strandell. Det delas ut gratis till alla medlemmar i föreningen.

Senaste numret av Nya Hänt i Hörken trillade nyligen ner i vår brevlåda, och i det kan man få veta lite om aktiviteter som nyligen timat, exempelvis majbrasan, där man som vanligt utdelade uppmuntringspris till ungdomar. I år heter stipendiaterna Linda Kron och Sara Lindblad. Linda fick priset för sitt engagemang och framgångar inom ridsporten, och Sara för sin talang inom bildkonsten.

Nya Hänt i Hörkens läsare får också veta lite om vad som komma skall:
Gökotta vid Myrbo den 25 maj, städdag den 30 maj samt bryggiläggning den 2 juni står bland annat i agendan. Uppgifter om tider mm står i Kopparbergarn's kalender och på föreningens hemsida

 

mm mm