mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm

mm

Caféernas "stad" - Kopparberg

13-05-17

Knappt har skylten efter caféet vid Alla Tiders Tages plockats ned, förrän en ny kommer på plats! Efter att den gamla hyresgästen flyttat sin verksamhet beslöt ägarna av fastigheten, Geroen Dekkers och Felicitas Nowak att driva Café och Konditori i egen regi, som ett komplement till restaurangen.

Lokalerna har fixats i ordning och maskinparken har fått sig en översyn, så att man fått klartecken att börja verksamheten. En bagare har anställts och från och med söndagen den 19 maj kan man köpa nygräddat frukostbröd varje dag.

På helgerna öppnar man 08:30, och vardagar redan 07:30! Kunderna utlovas färska varma frallor, surdegsbröd och annat matbröd och dessutom fikabröd och söta bakverk som tårtor.

Det var under ett lunchbesök på restaurangen, som Kopparbergar'n fick reda på planerna, och vi fick även träffa Andreas, som är den nya bagaren. Som synes på bilden är han en man av ansenlig längd, och att anpassa höjden på arbetsbänkarna blev en nödvändighet. Med på bilden är också kocken Erika, som vi tidigare presenterat i Kopparbergar'n.

För ett par år sedan hade vi under en tid inte ett enda helårsöppet café i Kopparberg, sedan gamla Fagers gått i konkurs, men nu ser vi ut att bli något av caféernas stad.

Kopparbergar'n gillar caféer och skrev redan förra året om Nya Fagers och Loftcaféet, och i höstas var vi på plats när Guldkringlans filial premiäröppnade konditori och café i Bångbro. Vi hälsade också Swärdska husets Café Bistro välkomna i starten, och nu är det alltså dags för ett nyöppnande av café och konditori i lokalerna vid Alla Tiders Tages.

Vi återkommer med en rapport därifrån, när vi provat.

 

mm mm