mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm

mm

Mest av en slump

13-05-23

Då och då händer det att man stöter ihop med en gammal bekant utan att man vet om det, och om ingen gör något åt saken så blir det egentligen inget möte. När Kopparbergar'n tittade in på Guldkringlan höll det på att bli en sån situation, men eftersom Hans Söderström hade ett bättre minne för personer och ansikten, så blev det ett möte ändå.

En gång på tiden bodde vi båda i Hällefors kommun, och även om vi aldrig var direkt kompisar, så var det i Hällefors precis som här, att alla känner alla – mer eller mindre.

Nu blev det en pratstund om ditt och datt, och bland annat berättade Hans att han numera jobbar inom tvätteribranschen. För 11 år sedan tog han över den anrika Brukstvätten i Hällefors, kanske Sveriges äldsta? Och sen tog han även över kemtvätten i Filipstad.

Men hej, hej, vad är det här att skriva om i Kopparbergar'n?

Jo, för det första så är det många i Ljusnarsberg som redan tidigare har affärer med Hans Söderström. I och med att han tillämpar en dörr till dörr-service är han säkert ett bekant ansikte för alla som fått kläder och annat tvättade genom hans företag, och för övrigt så har vi ju aviserat att vi så smått sträcker ut vårt bevakningsområde utanför kommungränserna. Den här gången blev det mot sydväst och nästa gång blir det mot sydost!

 

mm mm