mmm

 

mm

Nyheter

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm

mm

Ny tandvård i Kopparberg

13-06-01

Mitt emot Bergslagens Sparbank ligger en tandläkarmottagning, som i begränsad omfattning drivits av ett par tandläkare från annan ort. Mottagningen i fråga har nu tagits över av tandläkareparet Babak och Shilan Rostamian, som även driver en tandläkarpraktik i Ludvika. Namnet på filialen här är Kopparberg Dental
Nytt datasystem, förbättrade öppettider
Övertagandet skedde den 16 maj, och redan den 20 var verksamheten igång. Lokaler och grundutrustning fanns där ju redan, men en viktig förändring är redan genomförd. Det gäller ett nytt datasystem, som bland annat innebär att man kan skicka SMS med tider till patienterna.
Öppettiderna är måndag tom torsdag från 07:30 till 16:00 och till att börja med finns receptionisten Annelie Hulander och tandhygienisten Siw Skoog på plats då. Tandläkare arbetar i Kopparberg varannan onsdag med början den 12 juni, men akuta behov av tex lagning remitteras till Ludvikatandläkarna, där vård garanteras inom 24 timmar.



Det handlar om en försiktig satsning, säger Babak Rostamian. Vi måste bygga upp ett patientunderlag som är en stabil grund att bygga vidare på. I första hand driver vi verksamheten till fram emot årsskiftet, och hoppas naturligtvis på en bärighet som innebär en fortsättning.
Hur är det med priserna, undrar vi.

Priserna ligger lite över de i referensprislistan, svarar Babak. Men det finns också bidrag att få. Prisexempel finns på vår hemsida kopparbergdental.se Fullständig tandvårdsprislista finns på försäkringskassans hemsida, och där kan man också läsa om bidragen som går att få.

Den som vill komma i kontakt med Kopparberg Dental kan ringa 0580 13080 eller besök lokalen på Konstmästaregatan 2B, 714 30 Kopparberg 
Babak och Shilan Rostamian hälsar alla nya patienter välkomna, men påpekar samtidigt att verksamheten enbart handlar om vuxenvård. Barns tandhälsa sköts av Folktandvården.

Text och foto: Björn öringbäck

Kommentera

 

mm mm