mmm

 

mm

Nyheter

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm

mm

Ägarbyte på Kristineplan

13-06-26
Det har en tid gått ett rykte om att Towa och Erik Sandberg Lönnström ska ta över Restsaurang Kristineplan, och Kopparbergar'n kan nu bekräfta att ryktet är sant. 

Vi har varit i kontakt med Towa och hon berättar.
- Ja, det är riktigt att Erik och jag tar över verksamheten där. Vi fick ett erbjudande av Anita och Elof Elvenäs, och vi tvekade inte länge.Det är ju en väl inarbetad rörelse så det kändes nästan lite smickrande att bli handplockade så där. 
Själva övertagandet sker den första juli, fortsätter Towa, och då byter restaurangen namn till Hörnkrogen. För övrigt blir det väl inte så stora ändringar i början i alla fall. Vi kommer att ha lunchbuffé som nu, men vi tänker också satsa lite mer på kvällstid också. Redan på onsdagen ska det bli en grillbuffë, och vi kommer att ha räkfrossa och senare i höst även dans!

-Hur blir det med personalen?

-Vi behåller i stort sett den befintliga personalen. Det är ett gäng som verkar trivas tillsammans, och det är dumt att ändra i vinnande lag.

-Och bowlingen då?

- Vi tar över bowlingen också, och vi tänker ha öppet ett par dagar i veckan även under sommaren, svarar Towa. Det blir Erik som får ta hand om den. Han kommer att jobba heltid med Hörnkrogen och Bowlingen, medan jag försöker dela min tid mellan Solab och restaurangen under sommarsäsongen. Till vintern blir det mer tid på det senare stället.

Kommentarer 

Ålen
Det är ju jätte bra att få drivande serviceinriktande personer,som erik och tova...grattis på er.....Jonny

Susanne
Lycka till Eric & Towa!
Ni kommer att passa kanonbra att driva Resturangen & Bowlingen!

Helene Rosagården
Grattis! Nu ska det bli trevligt att gå på Hörnkrogen:)

Kommentera

 

mm mm