mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm  

Jubileumskonsert på Opera på Skäret

13-07-31

Det blev braksuccé när Opera på Skäret i lördags firade sina första tio år med stor jubileumskonsert. Och missade du den konserten finns en ny chans nu på lördag 3 augusti!

– Vi frossade i det bästa ur framför allt italiensk opera och bjöd publiken på tre timmar härlig operagala. Solisterna, kören, orkestern och dirigenten var verkligen på topp, säger Sten Niclasson, konstnärlig ledare för Opera på Skäret.


Yana Kleyn

Matilda Paulsson

Charlotta Larsson och Peter Haeggström

Charlotta Larsson och Marco Frusoni

Roy Cornelius Smith

Tillbaka för att hylla Opera på Skäret under två konserter var solisterna Yana Klein, Vazgen Ghazaryan, Marco Frusoni, Ole Jörgen Kristiansen, Matilda Paulsson, Charlotta Larsson och Roy Cornelius Smith.

Kvällen blev en liten redovisning av i stort sett allt det som Opera på Skäret åstadkommit under tio år – scener ur La Traviata, Rigoletto, Aida, Carmen, La Bohème med flera operor och smakprov ur sådant som kan komma att sättas upp i framtiden.

– Sångarna är lyckliga över att få vara med i ett sådant här unikt sammanhang och att få sjunga i den här underbara akustiken. Att få ha ett sångarlag av den här kvaliteten på Opera på Skäret gör mig väldigt stolt. Jag är också imponerad av kören som går in och gör en sådan fantastisk prestation för att inte tala om vår dirigent, Marcello Mottadelli, som höll ihop det hela med bravur. Det blev jubel och stamp i golvet till extra numret.

Boka biljetter till jubileumskonserten lördag 3 augusti här.

Foto: Andreas Hylthén
Text från Opera på Skärets hemsida

Kommentera

mm mm