mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm  

Trevligheter väntar

13-01-25
Nu mitt i januarikylan och dito -mörkret, när ljushelgerna är slut och granen kastats ut, behöver vi lite annat att glädjas åt och se fram emot.

Ljusnarsbergs kommun och Kopparbergs guldvaskarförening har planer på ”Guldrush Kopparberg”. Det är tänkt som ett större evenemang till sommaren i samband med för-VM i guldvaskning, mineralmässan, musik mm, och sommaren 2014 hålls ju det ”riktiga” VM här.

”Guldrush Kopparberg” är tänkt att bli ett årligen återkommande arrangemang, som engagerar hela bygden, och som lockar besökare från när och fjärran.

Nästa steg mot ett förverkligande av planerna, är ett möte i Tingshuset onsdagen den 30 januari klockan 18 – 20. Till det mötet har man bjudit in ett 30-tal föreningar till en träff för att få information och diskutera förslaget. En av frågorna är: Hur kan din förening dra nytta av Guldrush Kopparberg?
Arrangörerna för mötet påpekar också vikten av att alla goda krafter samverkar för ett lyckat resultat, och uppmanar de inbjudna föreningarna att i sin tur gärna bjuda in andra föreningar, som man vet/tror kan vara intresserade. 

Anmälan om deltagande bör i så fall ske senast den 28 januari till tomas.larsson@ljusnarsberg.se eller per telefon 070-316 0502.

Text: Björn Öringbäck

Kommentera

mm mm