mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm  

Mera trevligt

13-01-29
Torsdagen den 31 januari hålls en till av de populära samtalskvällarna på biblioteket i Kopparberg. Den här gången är det Bengt Ljung som står i centrum för intresset och Jeanet van Dam är samtalsledare.

Bengt Ljung är född i Kopparberg och många äldre minns honom säkert från ungdomstiden då han bland annat spelade fotboll för Yxsjöberg. Sedan följde en internationell karriär som industriman och numera är han också en av Ljusnarsbergs kommuns ambassadörer. Senast vi såg Bengt Ljung ”live” var för övrigt som prisutdelare vid Nationaldagsfirandets festligheter på Malmtorget i fjol sommar.

”En kväll med berättandet i centrum. Berättelser om erfarenheter och upplevelser från uppväxt, utbildning och yrkesliv.” säger ABF som står som medarrangör för arrangemanget.

- När jag tänkte igenom hur jag ska lägga upp kvällen, tänkte jag på att mycket i livet består av en sorts cirklar, säger Bengt Ljung. Det finns punkter också, där någonting förändras, och oftast börjar en ny cirkel när en annan fullbordats.

Bengt Ljung är en intressant och underhållande berättare, så räkna med att det kan bli rätt så många som kommer. Den som vill ha bra plats bör alltså komma i god tid.

Niclas

Är det kl.1830? Det kanske skulle stå med i artikeln, eftersom man ska "komma i god tid"

Replik

Tack för påpekandet! Visst borde vi ha satt ut tiden, men det står i annonsen högst upp till höger på förstasidan.

Kommentera

mm mm