mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm

mm

Samling för kyrkan avstår valet

13-02-28

I ett meddelande från Thyra Lundell i dag offentliggör Samling för kyrkan i Ljusnarsberg sitt beslut att inte ställa upp i årets kyrkoval. Anledningen är att det är för få som har intresse av att engagera sig. Föreningens intentioner är att samla människor, utanför traditionella politiska grupperingar, som känner ett engagemang för Svenska Kyrkan. Själva föreningen finns fortfarande kvar, så finns det några som har intresse av att vara med och styra Ljusnarsbergs Församling nästkommande fyrårsperiod så hör gärna av er.

Kopparbergar'n har varit i kontakt med Thyra Lundell, som förklarar ställningstagandet ytterligare.
Vi medlemmar är alla i sjuttioårsåldern och efter två mandatperioder är mycket av krutet bränt, säger Thyra. Själv har jag hållit på i sexton år, och jag känner att det inte finns så mycket nytt att ge. Men jag tror att det finns andra människor som är beredda att delta i styrelsen för kyrkans verksamhet, utan att vara knuten till något politiskt parti.
Den som vill veta mera om arbetet får gärna höra av sig till mig, och vi gamlingar hjälper gärna mindre erfarna att komma igång.
Den 15 april är stoppdatum för att anmäla deltagande i årets val, avslutar Thyra.

Kommentera

 

mm mm