mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm

mm

Vårfest med teater

13-04-16
Astma- och Allergiföreningens vårfest blev en rolig historia, inte minst på grund av barnen, som övat in ett program med musik och dans och en teater som drog fram många skratt från publiken.

I Församlingshemmet hade man ordnat ett loppis, där såväl föreningen som utomstående bjöd ut sina varor till så billigt pris att fru Kopparbergar'n nästan glömde varför hon kommit dit. En diskret spark på smalbenet återförde henne dock till reporterrollen innan hon dragit på sig alltför många kassar. Skämt å sido var det överraskande bra varor som tillhandahölls.

Det serverades mat till självkosnadspris också, vilket var en annan glad överraskning, åtminstone för Kopparbergar'n som gillar allt som är ätbart. Pasta och sallad, mums!

- Egentligen hade vi bara tänkt att ha varmkorv, sa Anna-Lena Didic, men sen tyckte vi att det var lite för lite med tanke på att vi hade öppet kring lunchtiden.

På eftermiddagen blev det så dags för underhållning med musik och dans framfört av föreningens yngre medlemmar som även svarade för en teaterföreställning. 

Teatern handlade om regissörens (Rickard Didic) vedermödor att få en dramatisk scen så som han ville ha den. Uttrycket om blod, svett och tårar passade verkligen in här!

Kopparbergar'n, som själv sysslat mycket med barnteater, var uppriktigt imponerad av de unga artisternas förmåga att spela ut sina roller. Väl värt att visa för flera!

Text och foto: Björn Öringbäck

Kommentera

 

mm mm