mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm

mm

Årsstämma i LFVOf

13-04-18

Rubrikens förkortning betyder Ljusnarsbergs Fiskevårdsområdesförening och årsstämman är det högsta beslutande organet, som i sin tur delegerar uppgifter till styrelsen. Medlemmar i föreningen är alla fiskevattensägare som en gång bildade fiskevårdsområdet, men alla som löser årskort blir också automatiskt medlemmar. Till mötet kom knappt 20 personer och glädjande nog kunde några ungdomar räknas in bland dem. Platsen var som vanligt Bångbro Herrgård.

Mötet inleddes med en tyst minut för styrelsemedlemmen Stig Grund och övriga medlemmar som gått bort under verksamhetsåret.

Anders Magnusson, som tidigare varit suppleant i styrelsen, valdes nu in som ordinarie ledamot och nya suppleanter blev Jan Liljeroth och Göran Edvardsson. I övrigt blev det omval på alla poster, vilket bland annat innebär att jag, Björn Öringbäck fått förtroendet att besätta ordförandeposten ännu ett år.

Under verksamhetsåret har Gösta Bergman, med hjälp av Håkan Mossberg, framställt en djupkarta över Ljusnarn och Anders Magnusson är långt på väg med en ny djupkarta över Björken.

Båda kartorna kommer att finnas i utskrivbar version på föreningens webbplats samt på kortförsäljningsställena.

En annan fråga som dryftades var behovet av iläggningsplatser för småbåtar. Det konstaterades att det är brist på sådana och undertecknad fick i uppgift att kontakta kommunen för hjälp med att föra ärendet framåt.

Efter årsmötesförhandlingarna avnjöts en lätt förtäring i herrgårdens salonger.

Text och foto: Björn Öringbäck

Kommentera

 

mm mm