mmm

 

mm

Nyheter

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm

mm

Glada vinnare i ungdomsfoto

På måndagskvällen var det resultat och prisutdelning i den fototävling som Ställdalens Fotoklubb arrangerat i samarbete med Kopparbergar'n. Tävlingen som utlystes i våras hade tyvärr inte lockat fler än två deltagare, båda tjejer. Men eftersom kvalitén på de inlämnade bilderna var hög och man fick lämna in fem bilder var, blev det ändå en svår uppgift för bedömarna att rangordna bidragen.

Som Kopparbergar'n tidigare meddelat har två värmländska tjejer i 20-årsåldern svarat för bedömningen, och gett sina personliga kommentarer till bilderna.
De tävlande, Alina Pöchhacker och Amanda Lindkvist, kände säkert både nyfikenhet och spånning när Inger Aftonljus redovisade tävlingsresultatet och läste upp kommentarerna. Bäst placerade sig ett par av Alinas bilder, men med en tredje och en fjärde plats hävdade sig Amanda också bra.

Gunnar Björkman delade ut Fotoklubens priser i form av presentkort, och Kopparbergar'n fick tillfälle att för första gången dela ut sitt hederspris till var och en av de båda unga fotograferna.

Bilderna sattes sedan upp på skärmar, och kan, tillsamans med de skrivna kommentarerna, beskådas på biblioteket under ett par veckor.

Text: Björn Öringbäck
Foto: Inger Aftonljus och Björn Öringbäck

Länk till bilderna här!

Kommentera

 

mm mm