mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm

mm

Kommunen aktiv under marknaden

12-09-27
Under marknadslördagen kommer kommunen att bedriva informationsverksamhet i Tingshuset för alla intresserade. I tingssalen finns då information om bland annat lediga tomter och lediga jobb i Ljusnarsberg och man kommer att kunna läsa om kommunens ambassadörer. Även representanter för besöksnäringen kommer att medverka och sprida information om sina verksamheter.
Ute i folkvimlet kommer dessutom ett antal ungdomar att genomföra enkla intervjuer med de marknadsbesökare, som de möter.
Ungdomarna är tolv till antalet och det är både pojkar och flickor. De är i åldern 17 – 18 år, jobbar parvis och är alla hemmahörande i Ljusnarsbergs kommun. Ungdomarna är försedda med namnskyltar och informationsblad som berättar om vad arbetet går ut på.
Frågorna är av typen ”Vad är bra i Ljusnarsberg kommun?” och ”Vad kan bli bättre?” Svaren ska inte behandlas enskilt, utan resultatet ska användas i arbetet med att revidera kommunens översiktsplan och utvärdering av kommunens vision 2020. Men några så kallade bakgrundsfrågor kommer ändå att behövas.
Det är en viktig uppgift som ungdomarna har att utföra, och vi på Kopparbergar'n önskar dem lycka till!

Text: Björn Öringbäck

Kommentera

 

mm mm