mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm

mm

Junis-kul i bowlinghallen

IOGT – NTO har dragit igång en ny termin i sin ungdomsverksamhet, och den här veckan hade man hyrt bowlinghallen. Ralf Nielsen och hans unga hjälpledare var beredda på att många skulle vara intesserade av att delta, men blev ändå glatt överraskade när 28 barn anmälde sig till kvällens spel.

Även fast man använde de lättaste kloten, var det inte så enkelt för de yngsta och mest ovana att rulla iväg klotet rakt. Men tack vare att man lagt ut sarger på banans sidor var det ingen som behövde hamna i rännan. Det blev ju klart roligare så, förstås.

Roligt var det också, att barn som annars inte umgås, får på det här sättet lära känna varandra, eftersom flera spelare delar på varje bana.
Rickard Didic hade i alla fall lyckats slå en av de få strikes som inträffade under kvällen.

Ralf övervakade det hela, och fanns som vanligt snabbt till hands när någon behövde hjälp. Richard Krey från Guldsmedshyttan (till höger på bilden) är en av hjälpledarna och han är också beredd att rycka in om något händer.

Det var glädjande många föräldrar som följt med sina barn den här kvällen. Samuel Söderberg var där med minstingen Hilding på armen medan Hildings tre syskon bowlade av hjärtans lust.

Text och foto: Björn Öringbäck

Kommentera

 

mm mm