mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm

mm

Förlåt!

Förlåt så hemskt mycket, men i dag blir det ingen artikel om Ljusnarsberg och Ljusnarsbergare!

Hela Kopparbergar'ns personalstyrka har varit på besök hos Läkargruppen i Örebro, där vår web- och layoutansvariga medarbetare (Inger) fick sina ögon undersökta. Hon har under en längre tid haft problem med synskärpan, och fick nu bekräftat att ålderskrämporna satt in i form av gråstarr på ett öga. Operation väntar inom tre månader.

Men lugn, kära läsare, det ovanstående betyder inte att Kopparbergar'n upphör. Det är bara det att privata bestyr som lövkrattning, plantering av sork- och rådjursresistenta växter och annat höstarbete i trädgården krävt sin tid. Därför har vi inte, som annars, några artiklar på lager. Och i dag har vi som sagt tillbringat en stor del av dagen ”utsocknas”. I morgon blir det i all fall nya grejer igen!

Vänta lite! En sak har vi faktiskt gjort i dag också! Vi har lagt in ett födelsedagsgrattis på familjesidan. Det är ju faktiskt något som ni läsare också kan bidra med i fortsättningen.

Skicka in bidrag till familjesidan om ni vill gratta någon på födelsedagen eller av någon annan anledning. Skicka gärna med en bild också. Och kom ihåg att vi gärna tar emot både text och bilder från aktiviteter som ni deltagit i eller andra händelser som bör uppmärksammas.

Och så var det en sak till: Svaren på de tre frågorna om mannen på den sista marknadsbilden!
Han var från Kalix. Han sålde fisk. Han stod på Gruvstugutorget utanför Tingshuset.
Eftersom ingen skickat in de rätta svaren, får vi nu lov att skrapa trisslotten själva här på redaktionen! 

Textoch foto: Björn Öringbäck

Kommentera

 

mm mm