mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm

mm

SFK kammade noll


Foto: Mingelbilder från FK Focus hemsida

Ställdalens Fotoklubb (SFK) har genom åren deltagit i en lång rad av tävlingar mot andra klubbar och ofta har det skett på ett för klubben meriterande sätt. Den här gången var det Fotoklubben Focus i Örebro, som hade inbudit till en jubileumstävling i samband med att klubben fyllde 60 år.

I söndags var det dags för själva födelsedagsfesten och tre representanter från SFK närvarade och överlämnade en blomstergrupp som gratulation. Då redovisades också resultatet av tävlingen, som var indelad i tre klasser: påsiktsbilder, digitala bilder och bildspel. Som rubriken antyder, blev det inga topplaceringar för de fyra SFK:are som deltog i tävlingarna, men det var i och för sig inte så konstigt eftersom endast fem till tio bilder av mer än hundra inlämnade, blev placerade och/eller fick pris.

Helt lottlösa blev våra fotoklubbister i alla fall inte. Förutom att träffas och umgås med gamla kamrater från många olika klubbar, fick de också sin beskärda del av den sextio decimeter långa tårta som serverades till eftermiddagsfikat.

Länk till FK Focus hemsida

Text och foto: Björn Öringbäck

Kommentera

 

mm mm