mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm

mm

LIHF på Klacken

12-11-16
Igår kväll hade LIHF (Ljusnarsbergs Industri- och Hantverksförening) en träff på Klacken Konferens & Relax med buffé och underhållning. Föreningen brukar träffas till ett tema eller studiebesök, men den här kvällen skulle man bara ha trevligt och Kopparbergar'n kan garantera att så också var fallet. 

Kvällen inleddes med att Jeanet van Dam hälsade välkommen och berättade att köpmännen hade träffats kvällen före och beslutat om att köpmannaföreningen ska återuppstå och bilda en egen sektion under LIHF. Dessutom bestämde man att ha en julmarknad 2 dec 14.00-16.00 på Malmtorget. Beslutet mottogs med glädje, för många ljusnarsbergare har allt saknat en julmarkad.

Buffén, som stod uppdukad, var riklig och väldoftande och tillagad av Catrin Bernhofts egen kock. Det var bara att ta för sig av sillar, lax, olika kötträtter och efterrätter. Stämningen var trevlig och uppsluppen och det smakade härligt.

Under kvällen uppträdde Anna-Lena Danielsson med sång till Krister Nordströms ackompanjemang. Anna-Lena känner vi ju från Ställdalen och Krister kommer från Nora. Det var ett varierat utbud av musik, både äldre och yngre.

Åhörarna fick också delta i en liten tävling. Krister spelade ett intro och publiken, indelad i grupper, skulle snabbt komma på vilken låt det gällde. Det blev ibland knivskarp gräns mellan vilken grupp som var först med svaret, men Anna-Lena hade följdfrågor och poäng lades till poäng. 

Kvällen gick fort under trevlig samvaro, men allt roligt har ett slut och till sist tackade Jeanet van Dam alla som kommit och det var dags att ge sig ut i höstmörkret. Även Kopparbergar'n tackar för en trevlig kväll.

Text och foto: Björn Öringbäck

Kommentera

 

mm mm