mmm

 

mm

Nyheter

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmmHEM  

Ny president i Kopparbergs Rotaryklubb

12-06-26
På tisdagsmorgonens frukostmöte på Bångbro Herrgård valdes en ny president för året i Kopparbergs Rotaryklubb. Lars-Erik Pettersson berättade om klubbens aktiviteter det senaste året, bl.a. deltagande i Kopparbergs marknad, vilket gav intäkter att ge bidrag till Rotary Foundation och Hjärtstartare i Kopparberg samt en konsert i Hörken, vilken bidrog till terapimaterial på Koppargården. Sedan överlämnade han bandet med Rotarytecknet till Jaakko Nilsson. 


Lars-Erik Pettersson önskar Jaakko Nilsson lycka till.

Ulf Hilding tackade Lars-Erik Pettersson för hans insatser det senaste året och nämnde grundlighet och noggrannhet som kännetecknat hans arbete.


Ulf Hilding avtackar Lars-Erik Pettersson med en blomma.

Jaakko Nilsson tackade för förtroendet att få vara klubbens president och berättade att medlemsvård och utökning av antalet medlemmar ligger honom varmt om hjärtat. Han nämnde också vikten av en bra balans mellan fördelningen av bidrag lokalt och internationellt.

Rotary bildades 1905 och är en serviceorganisation som finns över hela världen. Man arbetar för att människor ska ha rent vatten, god sanitet, möjlighet till undervisning och en bra hälsa. 

Kopparbergsklubben bildades 1953 och gör insatser för både unga och gamla samt stöder internationella projekt.

Text: Inger Aftonljus
Foto: Björn Öringbäck

Kommentera

mm mm