mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm  

Avslutning av Junis


12-06-01
IOGT-NTOs Juniorförbund, Junis, har haft avslutning av vårsäsongens aktiviteter. Att vara med på Junis är alltid roligt för de unga,men till avslutningen brukar det vara lite extra festligt.

- I år valde vi att lägga avslutningen till Äventyrsgolfen i Lindesberg, berättar Ralf Nielsen, som är ledare för Junis-verksamheten. Resan företogs i bilar, och det blev sammanlagt 37 barn och vuxna som gav sig av från Kopparberg.



Alla var alla ivriga att komma igång, och så snart som alla samlats vid Äventyrsgolfen delades klubbor och bollar ut och snart var spelandet i full gång.

- Vi hade en bra dag med fint väder och många skratt medan vi umgicks, säger Ralf. 

Efter en fullgjord runda var det dags för en paus i spelet så att man kunde jämföra resultaten, äta lite korv och fika.
Många valde att spela vidare efter fikat, men en del ägnad sig i stället åt fotbollen eller kubbspelet som plockats med ”hemifrån”.
Ju längre dagen led hade fler och fler lekt sig trötta och tog sig tillbaka hemåt, och fram på eftermiddagen var det i stort sett bara ledarna kvar.

- Nöjda med dagen satte vi genast igång med att planera för Trollebolägret och höstens verksamhet, avslutar Ralf, som också skickat med några bilder från avslutningen.

Text och foto: Björn Öringbäck

Kommentera

mm mm