mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm  

En vecka kvar...

12-06-30
En vecka kvar till Kulturglimtar, och det är bråttom, bråttom hos utställarna för att få allting färdigt i tid. Många av dem har ändå tagit sig tid att skicka in lite information om sig själva och sina utställningar till Kopparbergar'n. Det kommer in nya mest varje dag, så klicka på länken uppe till vänster och läs om dem.
Bråttom är det också hos Kopparbergar'n, eftersom jag, Björn Öringbäck i år deltar med en egen utställning, som jag som bäst håller på att färdigställa. Läs mera om den här.

För nättidningen Kopparbergar'n betyder detta att vi inte kommer att kunna göra så många egna reportage den kommande veckan, men hav tålamod, vi kommer igen! Och vi tar tacksamt emot både texter och bilder från föreningarna och från er läsare som vanligt.
Gunnar Björkman t.ex har oftast kameran med sig, när han är ute och han fyller vår e-postlåda med sina bilder, som vi gärna publicerar med ett stort tack.

Solbackens Fotokonst

Min utställning har fått nummer 30 i broschyren. Den heter ”Solbackens Fotokonst” med rubriken ”Fotokonst – konstfoto eller bara konstigt?” och jag kan garantera att ingenting liknar de bilder ni sett av mig i Kopparbergar'n hittills. Mina bilder kommer dels att visas i garaget här hemma, och om vädret tillåter blir det också en kort vandring längs en stig i skogen ner till bäcken och Trefaldighetskällan.
De flesta bilderna är i format 30 x 40 upp till 50 x 70 cm. En del av dem påminner lite svagt om traditionellt foto, och andra gör det kanske inte alls, men alla har sitt ursprung i vanliga fotografiska bilder. Det påstås ju att kameran inte ljuger, men man kan absolut inte säga detsamma om datorn, och när fantasi och kreativitet får vara med på lekplanen, så kan resultatet bli både dekorativt, annorlunda och överraskande. Välkomna till Solbacken i Stjärnfors! Sväng vänster före bron (mot Löa) åk förbi vägen mot Stubberö och kör 100 m till. Kör uppför backen till vänster. Framme! Det finns möjlighet att parkera där uppe.

Text Björn Öringbäck

Kommentera

mm mm