mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm

mm

Upprop till er ute i byarna!

12-12-21
Vi på Kopparbergar'n fick nyss in ett mejl, med några förslag på intressanta saker att skriva om, och dem vill vi ta vara på. Mejlet, som återges här nedan, berör i första hand Ställdalen, men är förstås också aktuellt på flera ställen, som Bångbro, Yxsjöberg, Kumlan, Ställberg, Rällså, Dammen osv. Samt Klacken förstås! 
I det här sammanhanget är det väl inte så noga med kommungränsen heller, utan rapporter från trakten i övrigt kommer också att publiceras.
Så här stod det i mejlet:



Hej,
Kan ni inte skriva lite om pimpelfiske o isförhållanden omkring Ställdalen?
Jag vill också veta spårstatus på eljusspår i Ställdalen. Och även om gymet o vilka tider samt om det finnns bastu.
Det vore bra om vi kan få aktivera oss i Ställdalen!
Tack annars för en bra tidning!

Rubrikens upprop vänder sig alltså till er, som bor ute i byarna och ”vet nåt” som ni tycker att andra ljusnarsbergare kan tycka om att ta del av och kanske delta i.
Ni behöver inte skriva ihop något själva, utan det går också bra att ringa och berätta.
Bilder som illustrerar det berättade är alltid välkomna, och det duger bra med sådana som är tagna med mobilen eller en enkel kamera.

Läsarnas önskemål är viktiga för oss på Kopparbergar'n, så tveka inte att höra av er även med andra förslag på vad som ska stå där.
E-postadressen är postmaster@kopparbergarn.se och vår tipstelefon är 0580-41101 eller 0705305786. Kan vi inte svara, så ringer vi upp så fort vi kan.

Björn Öringbäck

Kommentera

 

mm mm