mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm

mm

Julkonsert med musikskolan

12-12-06

I måndags kväll höll musikskolan sin årliga julkonsert i Ljusnarsbergs kyrka och många kom dit för att lyssna. Säkerligen var det ingen som gick hem besviken den kvällen, för såväl eleverna som deras lärare och publiken hade all anledning att känna sig nöjda med framförandet.

Lilla Mira inledde programmet på fiol tillsammans med Alva och spelade också tillsammans med Joel, Katja matilda och Jonna, som hanterade blåsinstrument. Sedan följde det ena stycket efter det andra, framfört av olika grupper, yngre som äldre i en lättsam blandning. Kända julsånger på svenska och engelska varvades med annan stämningsfull musik, och däremellan kryddades anrättningen med lite poppigare toner.

Orkestern hade flera framträdanden bland annat tillsammans med kören - ”Idas änglar” och inbjöd dessutom publiken till allsång.

Leonard Cohens Hallelujah stod också på repertoaren, den här gången framförd av Stephanie, till gitarrackompanjemang av Oggie.

Sammanlagt upptog programmet inte mindre än 16 inslag, och att nämna alla duktiga elever som deltog är inte möjligt här, så låt oss bara konstatera att vi har fantastiskt duktiga och musikaliska barn och ungdomar, och att våra lärare i musikskolan gör en jättefin insats i sitt dagliga slit.

Tack alla för en minnesvärd och värmande musikstund i decembermörkret!

Kommentera

Dorrit Pade:
Tack för en fin och positiv artikel - det värmer en gammal musikskolechefs hjärta!

Kommentera

 

mm mm