mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm

mm

Byalag på Älgen

12-12-09

Ställdalens Byalag och PRO-avdelning har sedan lång tid tillbaka ett nära samarbete. Bland annat arrangerar de tillsammans de populära måndagskaféerna i lokalen i centrumhusen, något som Kopparbergar'n tidigare berättat om.

Men den här gången var den gemensamma träffen förlagd till Värdshuset Älgen, där man bland annat åt det goda julbordet och hade trevligt tillsammans.
Kopparbergar'n var inte på plats med någon ordinarie personal, men vår flitige medarbetare, Gunnar Björkman, delar med sig av sina bilder till oss och läsarna, och Eskil Stopp gav oss några uppgifter per telefon.

-Ett 40-tal personer var anmälda, men några var var förhindrade, så det blev ”bara” 34 gäster som hälsades välkommen av nämnde Eskil Stopp, som också framhöll värdet av det arbete Vanja Karlsson lägger ner på att baka brödet till både måndagarnas fikastunder, som till andra sammankomster. Tyvärr var inte Vanja själv närvarande, men även Christa Vikander begärde ordet och uttryckte även hon sin uppskattning av Vanjas arbete. PRO:s ordförande, Willy Andersson tillhörde också talarnas skara innan det på nytt var dags att sätta tänderna i julbordets delikatesser.


Kommentera

 

mm mm