mmm

 

mm

Hem

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm  

Ljusnarsbergskonstnärer på vift


12-07-28

Vi har ju sagt att Kopparbergar'n håller koll på vad som händer och sker i Ljusnarsbergs kommun med omnejd och det torde väl vara högst tvivelaktigt att därmed räkna in södra Närke. Men dock gör vi i dag ett undantag, eftersom flera konstnärer från Ljusnarsbergs kommun deltog i den utställning som anordnades i Toltorp den 28 juli.
Toltorps Konst o Hantverksutställning är ett årligen återkommande arrangemang som i år firar 10-årsjubileum. Tidigare har en stor del av utställarna inrymts i den lada, som tyvärr brann ner tidigare under året, så många blev hänvisade till tält i stället.
Från Ljusnarsberg deltog Ulf Andersson och Susanne Östman med airbrush, Monika Käller med foto och Lillemor Israelsson med keramik. Håkan Fredriksson ställde ut oljemålningar och akvareller. Den senare tekniken representerades även av Margareta Hildebrandt, och dessutom visade Uno Svensson broderier. Monika Winberg deltog också med akryl och textilkonst. Pirjo Nilsson deltog med arbeten i textil och även Lis Nordström och Sylvia Persson hade några av sina verk med.

Se några av ljusnarsbergarnas bidrag här.

Foto och uppgifter: Monika Käller
Text: Björn Öringbäck

Kommentera

mm mm