mmm

 

mm

Hem

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm  

Länge leve papperstidningen!

Kopparbergar'n har legat ute på nätet under drygt fyra månader nu, och vår räknare tickar på med över tusen besök i veckan. Varje dag har det tillkommit något nytt, stort som smått, men bara om sånt som berör Ljusnarsbergs kommun. Vi på Kopparbergar'n har inte några större ambitioner än så, och vi har inga resurser till att täcka ett större område. Inte heller har vi möjligheter att ge ut och distribuera våra artiklar i pappersform.
Därför ser vi oss inte som konkurrenter till papperstidningarna, utan snarare som ett komplement för just ljusnarsbergare. Vi är helt medvetna om att alla inte kan läsa Kopparbergar'n för att man inte har tillgång till dator hemma, och det finns fortfarande många som inte ens känner till att vår nättidning finns. Inte heller att det är helt gratis att läsa den.
Å andra sidan finns det många som inte heller prenumererar på någon vanlig dagstidning.

Det kan ju finnas olika skäl till det, priset bland annat, men ofta hör man också argumentet att det skrivs alldeles för lite lokalnyheter från våra trakter. Detta var också en av anledningarna till att vi började publicera Kopparbergar'n. Många upplevde att man i dagstidningen bara hittade 3-4 artiklar i veckan med innehåll som handlade om Ljusnarsberg. Utan tvekan har dock detta ändrats till det bättre den senaste månaden, så att även vår länstäckande tidning nu har något härifrån att rapportera i stort sett varje dag. 

Men ”riktiga” dagstidningar innehåller också mycket mer som gör dem värda att läsa, så fortsätt för all del era prenumerationer, eller om ni inte har någon, skaffa en!
Men fortsätt också att läsa Kopparbergar'n. Och hjälp oss att sprida information till andra om hur de kan hitta oss.

Vi vill också passa på att tacka våra läsare för all positiv respons vi dagligen får ta dela av, muntligt såväl som skriftligt.

Eftersom vi inte har någon som helst eknomisk vinning av vår verksamhet, är läsarnas uppskattning vår belöning och den drivfjäder som får oss att fortsätta. Vi hoppas dock att snart kunna få in en del pengar på annonser från företag, så att vi åtminstone täcker våra resekostnader. Men först måste vi nog bli bli ännu större, så hjälp oss att utöka läsekretsen till det dubbla!

Hälsningar Björn och Inger

 Åsa

Om man inte har tillgång till internet hemma kan man läsa Kopparbergarn på biblioteket, på datorn där.

Anna Fornberg

Kopparberga´n gör ett fint jobb med att spegla bygdens mångfald. Ju fler som rapporterar om bygden desto bättre. Bergslagen ska belysas, genomlysas och upplysas på alla sätt. Det är så vi blir bättre och starkare som bygd. Bra jobbat Inger och Björn!

Kommentera

mm mm