mmm

 

mm

Hem

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm  

En glass på loftcaféet

12-08-31
Inte för att vi haft särdeles många solskensdagar i sommar, men då de inträffar, blir man i alla all sugen på en glass. Och eftersom Kopparbergar'n råkade befinna sig vid Malmtorget vid ett av de senaste tillfällena som solen tittade fram, så blev det ett besök på Loftcaféet.

Vi var inte ensamma om den idén, utan där fanns flera gäster både från byn och ”utsocknas”. De senare visade sig vid försök till samtal, höra hemma i Tyskland. Smått generade över hur mycket vi hunnit glömma av vår skoltyska, smet vi in till glassdisken.

Bakom den stod Matilda Mehlis och Ingrid Johansson och tog emot oss med glada miner. Medan vi beställde våra glassar (små strutar med två kulor var) hörde vi oss också för med hur sommaren varit.
Riktigt bra faktiskt, är de båda överens om. Det här är fjärde sommarn som i står här och det har blivit bättre år från år, och det är roligt. Vår chef, Ing-Marie Ekman, har också utökat sortimentet, bland annat med hembakat bröd, och det har nog bidragit till att det kommer fler gäster.

Ute vid ett bord på serveringen hittar vi syskonen Lina, Amanda och Emil (inte med på bilden) samt Mamma Ingegerd. Amanda har dessutom sin lille son Edvin på armen.
Alla intygar att fikat smakar bra, och att de gärna går hit då och då när vädret är fint.

Text och foto: Björn Öringbäck

Kommentera

mm mm