mmm

 

mm

Nyheter

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm  

Anonym inbjudan

12-08-12
Kopparbergar'n behövde tanka – igen! Det var då som vi fick syn på en liten gul A-4 affisch, som satt upptejpad på sopbehållaren. Den satt inte så att den var synlig för dem som färdas på Kata Dahlströms väg eller för dem som tankar på den sidan. Nej, det var bara vi som tankade på "baksidan" som hade en rimlig chans att få syn på lappen över huvud taget.

Sen gäller det ju att man läser budskapet också, och det gjorde vi. Kopparbergar´n är ju känd för sin nyfikenhet, så vi läste – och därmed blev vi också inbjudna.

Välkomna till Djäkensbadet söndag den 12 augusti klockan 17:00

Det blir live musik och olika aktiviteter som kubb, fotboll mm. Kiosken är öppen och man kan köpa wåfflor, hembakat bröd, kaffe mm. Ta gärna med egna filtar för det är inte så gott om sittplatser!

De som står bakom inbjudan är kanske lite blygsamma, eftersom de inte satt ut sina namn. Det framgår dock av texten att arrangörerna är de, som i somras stått i kiosken vid Djäkensbadet.

Hur som helst så verkar det vara ett initiativ helt i den anda som Kopparbergar´n gillar, så därför ger vi på detta sätt vårt stöd och hoppas att så många som möjligt kommer och gör kvällen så härlig och rolig som arrangörerna önskar.

Se hela inbjudan här!

Kommentera

mm mm