mmm

 

mm

Hem

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm  

Trevlig tisdagsverksamhet på Treskillingen

12-04-17

.........
Varje tisdag klockan 14 har PRO Kopparberg öppna träffar i lokalen på Treskillingen. Träffarna brukar samla 15 – 20 deltagare, de flesta från den egna föreningen men även andra dyker upp ibland. 
Gösta Bergman är en flitig besökare och han var också med om att dra igång verksamheten. Han berättar att det hela började för cirka två år sen, då PRO-föreningen hade sin verksamhet i Kopparbergsskolan (numera Garhytteskolan). 
Tanken dök upp i samband med resonemang om hyreskostnaden för lokalerna där. Resultatet blev en överenskommelse med kommunen, som inbegrep aktivitetsträffar av liknande sort som de som i dag bedrivs i Treskillingen. 
Det handlar om caféverksamhet, handarbete eller vad helst besökarna vill syssla med. Många tycker att det är trevligt bara att komma dit och prata, säger Gösta. Det handlar både om minnen från ”gammalt tillbaks” och aktuella händelser i samhället. Nu senast hade Gösta Bergman med sig kameran och tog några bilder som han delar med sig av till Kopparbergarn’s läsare här.

Text: Björn Öringbäck
Foto: Gösta bergman

Kommentera

mm mm