mmm

 

mm

Hem

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm  

Kopparbergs Lättmotionsklubb 

12-04-25
Kopparbergs Lättmotionsklubb hade sitt årsmöte på Värdshuset Älgen nyligen. 30 gymnaster mötte upp, och det är rätt så bra med tanke på att hela föreningen består av cirka 40 medlemmar.
Lättmotionen är en gammal förening som har sina rötter i Husmorsgymnastiken som startade någon gång på 1940-talet, berättar Frida Sandberg, som själv varit med sedan 1961! På den tiden var Märta Bernehed i ledningen. 
Kommande års styrelse blev: ordf Solveig Thunborg, kassör Marianne Andersson, vice ordf. Margareta Hildebrandt, sekr. Wilfriede Sandberg, vice sekr Ingalill Trolander och övriga ledamöter Maria Hellkvist och Lena Fältström och suppleant Felicitas Mowah. Revisor: Siv Sjöstrand-Önander Valberedning: Kristina Bäck och Gunilla Granberg. 
Efter årsmötet blev det ett härligt salladsbord samt en god bakelse till kaffet. Två lotterier såldes ett med blommor och med diverse småsaker. Det sjöngs en del vårsånger, bland annat ”Vintern ra” och gruppens egen gymnastikvisa. Ledaren avtackades med en blomsterkvast. Det beslöts att även i år träffas för en vandring till Olofssjön och det blir den 28. maj.


Foto: Felicitas Mowah

Fler bilder från gymnastiken och festen finns här.

Text och foto: Björn öringbäck

Kommentera

mm mm